Technisat Conax modul 12 havi MindigTV Extra családi csomaggal

Raktárkészlet: 0 db
Technisat Conax modul 12 havi MindigTV Extra családi csomaggal
Az MPEG-4 - es tunert tartalmazó lapos képernyős TV készülékekhez szükséges CONAX CAM modul és egy 12 hónapig működő MinDig TV EXTRA CSALÁDI csomag kártya.A CONAX CAM modult a TV CI nyílásába kell helyezni és a CONAX CAM modul lesz alkalmas a kártya fogadására.
A MinDig TV EXTRA CSALÁDI csomag kártya minden megkötöttség nélkül 12 hónapig használható.

23 db kódolt műsor vételére alkalmas 12 hónapos kártya aktiválása egyszerű módon, egy telefonszám felhívásával történik (A csomagolás tartalmazza az összes teendőt).

A frissen megvásárolt kártya azonnal használható, mert 10 napig aktiválás nélkül is működik. Az aktiválást a 10 nap letelte előtt mindenképpen el kell végezni.Figyelem!A CSALÁDI csomag csatornáit (un. "B" MULTIPLEX) a következő adótornyok nem sugározzák:

Csávoly, Fehérgyarmat, Kabhegy, Pécs, Szentes, Kaposvár, Kazincbarcika, Mór, Ózd, Siófok, Tatabánya. Ezért ahol mód van rá, másik adótorony irányába kell forgatni az antennákat.Aki ALAP csomagos kártyával rendelkezik és CSALÁDI csomagos kártyát vásárol, annak ALAP csomagos egyenlege átalakul CSALÁDI csomagos egyenleggé. (Ez azt jelenti, hogy az ALAP kártya hátra lévő idejét átszámítják Ft- ba, melyet hozzáadják a CSALÁDI kártya egyenlegéhez. Ezzel a Ft összeggel arányosan megnő a CSALÁDI kártya élettartama.)
34 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Technisat
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
c02836-10150
Tömeg
200 g/db
Webáruház készítés