Microsoft Windows 8 Pro Pack 32/64bit Hun

Raktárkészlet: 1 db
Microsoft Windows 8 Pro Pack 32/64bit Hun
A Windows 8 bővítése további szolgáltatásokkal *Ha a számítógépén a Windows 8 fut, a Windows 8 Pro csomag megvásárlásával maradéktalanul élvezheti a Windows 8 Pro és a Windows Media Center valamennyi szolgáltatását 55.000 Ft-os becsült kiskereskedelmi áron! A Windows 8 Pro csomag megvásárlásához kövesse az ezen a lapon látható utasításokat.A Windows 8 Pro bővítése további szolgáltatásokkal *Ha a számítógépén a Windows 8 Pro fut, és tv-műsorokat szeretne nézni és felvenni a Windows Media Center segítségével, vásárolja meg a Windows 8 Media Center csomagot 2.900 Ft-os becsült kiskereskedelmi áron! A Windows 8 Media Center csomag megvásárlásához kövesse az ezen a lapon látható utasításokat.A Windows 8 Pro csomag vagy a Windows 8 Media Center csomag hozzáadása bármelyik Windows-kiadáshoz

1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb szélétől, majd koppintson a Keresés gombra.

(Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb felső sarkába, és kattintson a Keresés gombra.)

2. Írja be a keresőmezőbe a szolgáltatások hozzáadása kifejezést, majd koppintson vagy kattintson a Beállítások elemre.

3. Koppintson vagy kattintson a Szolgáltatások hozzáadása a Windows 8 rendszerhez lehetőségre, és válasszon a következő műveletek közül:

- Ha termékkulcsra van szüksége, koppintson vagy kattintson a Termékkulcs vásárlása az interneten lehetőségre.

Végezze el a vásárlásra és a termékkulcs megadására vonatkozó lépéseket.

- Ha már van termékkulcsa, akkor koppintson vagy kattintson a Már van termékkulcsom lehetőségre.

4. Adja meg a termékkulcsot, majd kattintson a Tovább gombra.

5. Olvassa el a licencfeltételeket, és fogadja el őket a jelölőnégyzet bejelölésével, majd kattintson a Szolgáltatások hozzáadása parancsra.

Ha Windows 8-at használt, a számítógépe automatikusan újraindul, és elérhetővé válik a Media Centert tartalmazó Windows 8 Pro.

Ha Windows 8 Pro-t használt, a számítógépe automatikusan újraindul, és elérhetővé válik a Windows Media Center.* A Windows 8 Pro csomag telepítéséhez a Windows 8-at kell futtatnia, a Windows 8 Media Center csomag telepítéséhez pedig a Windows 8 Pro szükséges. Az internet-hozzáférésre vonatkozóan külön díjak lehetnek érvényben. Az itt feltüntetett árak becsült kiskereskedelmi árak; a tényleges ár eltérő lehet. Az élő tv-műsorok Windows Media Centerrel történő megtekintéséhez és felvételéhez további hardverre lehet szükség. További információ Ha új számítógépet vásárol előtelepített Windows 8-cal, és később ezt a gépet Windows 8 Pro csomagra, Windows 8 Media Center csomagra, mennyiségi licenccel megvásárolható verzióra vagy kereskedelmi verzióra frissíti, többé nem telepíthet olyan alkalmazásokat, amelyeket kizárólag a számítógépgyártó kínál a Windows Áruházon keresztül.
47 490 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Microsoft
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
5vr00022-30810
Tömeg
50 g/db
Webáruház készítés